Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

OXI

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν με εκφράζει μιας και την πρόταση που έθεσαν οι δανειστές αλλά και την πρόταση της κυβέρνησης τις θεωρώ απεχθέστατες.

Αν θα έπρεπε όμως να διαλέξω με το πιστόλι στον κρόταφο θα επέλεγα όχι.
Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ δραχμής ή ευρώ, θα επέλεγα δραχμή.
Αν έπρεπε να διαλέξω μέσα ή έξω από την Ε.Ε. θα επέλεγα έξω.

Μα καλά ρε μάγκα, θα μου πει κάποιος, αν δεν ήσουν στην Ε.Ε. πως θα ζούσες στην Αγγλία χωρις visa, είναι ενάντια στο συμφέρον σου το ΟΧΙ.

Ενάντια στο συμφέρον μου είναι να έχουν μειωθεί οι συντάξεις των γονιών μου και η συμμετοχή τους στα φάρμακα να έχει αυξηθεί. Ενάντια στο συμφέρον μου είναι να μας ζητάνε να ψηφίζουμε ναι για να τους μειώσουν τη σύνταξη και άλλο και on top of that (που λένε και στο χωριό μου) να τους αυξήσουν και τους φόρους. Ενάντια στο συμφέρον μου είναι να έχουν εξισωθεί όλοι οι μισθοί προς τα κάτω στα 580 μεικτά μετά την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΑΜΩΔΟΥΛΕΙΑ

Και στην τελική, να πάψουμε πια να κοιτάμε μόνο το συμφέρον μας. Επειδή κοιτάγαμε ΜΟΝΟ το συμφέρον μας ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια. ΞΕΡΑΜΕ ότι παίρνανε μίζες, ΞΕΡΑΜΕ ότι οι φόροι μας γίνονται κότερα, ΞΕΡΑΜΕ ότι οι κολλητοί τους φοροδιαφεύγανε και δεν τους κυνήγαγε κανείς, αλλά διαλέγαμε να τους ψηφίζουμε γιατί μας είχαν τάξει διορισμό, μετάθεση στο στρατό, νομιμοποίηση αυθαιρέτου. Τους ψηφίζαμε γιατί για τόσα χρόνια η Ελλάδα τελείωνε στην εξώπορτα του σπιτιού μας. Γιατί κοιτάγαμε ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και γράφαμε την χώρα και τις επόμενες γενιές στα αρχίδια μας όταν λιαζόμασταν στη Myconooooooooooos.

Ε λοιπόν ΟΧΙ, φτάνει πια. Να πάρουν το ευρώ και να το βάλουν στον κώλο τους.

Δεν μου πάει ρε πούστη μου να είμαι στο ίδιο στρατόπεδο με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Καραμανλή, Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά, Θεοδωράκη (Σταύρο), Τζήμερο, Βενιζέλο και με όσους μας έφεραν μέχρι εδώ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι άτομα σαν και αυτή την καριόλα κυκλοφορούν ελεύθερα. Δεν μπορώ να είμαι σύμμαχος με αυτό το άτομο ρε γαμώτο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΜετά το κατέβασε λέγοντας ότι έκανε χιούμορ. Γελάσαμε με τον μαλάκα.


ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. Αυτή και αυτός θα πλουτίζουν ΜΟΝΟ αν εγώ πεινάσω.
Του δίνει και σημαία με το ΝΑΙ η μαλάκω


Δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε να γαμήσουμε τις επόμενες 3 γενιές γιατί μας μπήκε όριο 60 ευρώ τη μέρα. Δεν γίνεται να ζητάμε από έναν νέο άνθρωπο που μόλις παίρνει πτυχίο να δουλεύει σαν το μαλάκα (αν βρει δουλειά) για 580 μεικτά το μήνα. Δεν γίνεται να ζητάμε από έναν άνθρωπο που βγαίνει στη σύνταξη να ζήσει με 300 ευρώ. Δεν γίνεται να θες να δουλέψεις και να μην μπορείς. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.

Εμετός

Δεν θέλω μια ευρώπη που μπορεί να σπουδάσει μόνο ο γιος του πλούσιου ακόμα και αν είναι ηλίθιος. Δεν θέλω μια ευρώπη που για το πόπολο θα έχει ελαστικές μορφές απασχόλησης και καμία σιγουριά και προοπτική για το μέλλον. Δεν θέλω μια ευρώπη που θα μας σκίζουν και θα ζητάνε θυσίες για πάντα. Δεν θέλω μια ευρώπη που μας "έσωσε" με 27% ανεργία, με αυτοκτονίες με 50% ανεργία στους νέους, με πτώση του ΑΕΠ. Δεν θέλω μια ευρώπη που ήρθε να βάλει τάξη υποτίθεται, τα έκανε χειρότερα και αντι να πει κάναμε λάθος θέλει να συνεχίσει τα ίδια. Βάλτε τη στον κώλο σας μια τέτοια ευρώπη.

ΟΧΙ
Ή πρόταση που θα στήριζα με 1000 αν έμπαινε σε δημοψήφισμα θα ήταν του ΚΚΕ.Δυστυχώς δεν πέρασε από τη βουλή, άρα μένουμε με το ΟΧΙ
Γιατί όπως λένε και οι Dropkick Murphys εμείς θα την πληρώνουμε πάντα, οι εργαζόμενοι