Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Εκλεισε η ΕΡΤ. Γιούπι!!!!!

Και ναι έλληνα (με μικρό ε) έκλεισε η ΕΡΤ. Η χαρά σου είναι ατελείωτη τώρα που περίπου 3000 άνθρωποι θα είναι στο δρόμο. Εσύ δεν έχεις να φας αλλά δεν πειράζει, πέθανε η κατσίκα του γείτονα οπότε είσαι χαρούμενος.

Έκλεισε η ΕΡΤ λοιπόν. ΜΕGAλη η χαρά σου που θα γλυτώσεις κάποια ευρώ το μήνα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Για το χαράτσι βέβαια έκανες την κότα. μιλιά δεν έβγαλες.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Επιτέλους αφού ήταν τίγκα στα λαμόγια. Τίγκα στα λαμόγια ήταν και το μετρό και τα σχολεία, και τα νοσοκομεία, και η Ολυμπιακή και και και και και. Όλη η Ελλάδα είναι τίγκα στα λαμόγια ΕΚΤΟΣ από εσένα και την οικογένειά σου. Αλλά κάθε 4 χρόνια θα πας να ψηφήσεις τα λαμόγια μπας και σου κάνουν καμιά λαμογιά και σε εσένα.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Το ανακοίνωσε χτες ένας πρώην τηλεοπτικός μαϊντανός (Της Ρούλας Κορομηλά). Που το περίεργο?

Έκλεισε η ΕΡΤ. Από αύριο θα μου πληρώσει το αφεντικό τα χρωστούμενα, θα μου κάνει αύξηση, θα βρει το παιδί μου δουλειά.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όσα βύσματα ήταν διορισμένα στην ΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εμφανιστούν αύριο σε άλλη δημόσια υπηρεσία.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Την μετεκπαίδευση του Κεδίκογλου βέβαια την πλήρωσε η ΕΡΤ (εμείς) ώστε μετά να πάει στη Ρούλα μαϊντανός. Ορίστε σπατάλη χρήματος.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Ευτυχώς γιατί δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον. Μόνο κάτι Εξάντες, κάτι ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, κάτι έντεχνα τραγούδια, κάτι αληθινά σενάρια, κάτι εκπομπές για Έλληνες μετανάστες κάτι κουτιά της πανδώρας. Ενώ η ιδιωτική τηλεόραση είχε Λάμψη και καλημέρα ζωή και τώρα έχει Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή, big brother, κώλους και βυζιά.

Θα σου δώσω έλληνα (με μικρό ε) που χαίρεσαι, γιατί υπάρχουν και Έλληνες (με κεφαλαίο Ε) που δεν χαίρονται, το δίκιο ότι δεν είχες δει ΠΟΤΕ ΕΡΤ και δεν σε ενδιαφέρει. Οκ πάσο. Όταν όμως θα θες να φτιαχτεί δρόμος στο χωριό σου που δεν έχω πάει ποτέ και δεν πρόκειται να πάω ποτέ, θα έχω κάθε δικαίωμα να σε γράψω στα αρχίδια μου και να μην δώσω δεκάρα τσακιστή για το χωριό σου. Στην τελική το χωριό σου δεν έχει προσφέρει και τίποτα, μόνο έναν έλληνα (με μικρό ε).

Να σου πω επίσης έλληνα (με μικρό ε) ότι στην Αγγλία αν πληρώσεις TV licence δεν βλέπεις τηλεόραση ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε τα ιδιωτικά κανάλια, ενώ το ποσό πάει στο BBC (British Broadcasting Corporation). Έρχονται και σου την παίρνουν και σου ξηλώνουν και την κεραία.

Υ.Γ.
Τα ιδιωτικά κανάλια ΔΕΝ έχουν πληρώσει λεφτά στο κράτος για τις άδειες. Εκεί όμως ξέρεις να κάνεις την κότα.