Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εκλεισε η ΕΡΤ. Γιούπι!!!!!

Και ναι έλληνα (με μικρό ε) έκλεισε η ΕΡΤ. Η χαρά σου είναι ατελείωτη τώρα που περίπου 3000 άνθρωποι θα είναι στο δρόμο. Εσύ δεν έχεις να φας αλλά δεν πειράζει, πέθανε η κατσίκα του γείτονα οπότε είσαι χαρούμενος.

Έκλεισε η ΕΡΤ λοιπόν. ΜΕGAλη η χαρά σου που θα γλυτώσεις κάποια ευρώ το μήνα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Για το χαράτσι βέβαια έκανες την κότα. μιλιά δεν έβγαλες.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Επιτέλους αφού ήταν τίγκα στα λαμόγια. Τίγκα στα λαμόγια ήταν και το μετρό και τα σχολεία, και τα νοσοκομεία, και η Ολυμπιακή και και και και και. Όλη η Ελλάδα είναι τίγκα στα λαμόγια ΕΚΤΟΣ από εσένα και την οικογένειά σου. Αλλά κάθε 4 χρόνια θα πας να ψηφήσεις τα λαμόγια μπας και σου κάνουν καμιά λαμογιά και σε εσένα.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Το ανακοίνωσε χτες ένας πρώην τηλεοπτικός μαϊντανός (Της Ρούλας Κορομηλά). Που το περίεργο?

Έκλεισε η ΕΡΤ. Από αύριο θα μου πληρώσει το αφεντικό τα χρωστούμενα, θα μου κάνει αύξηση, θα βρει το παιδί μου δουλειά.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όσα βύσματα ήταν διορισμένα στην ΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εμφανιστούν αύριο σε άλλη δημόσια υπηρεσία.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Την μετεκπαίδευση του Κεδίκογλου βέβαια την πλήρωσε η ΕΡΤ (εμείς) ώστε μετά να πάει στη Ρούλα μαϊντανός. Ορίστε σπατάλη χρήματος.

Έκλεισε η ΕΡΤ. Ευτυχώς γιατί δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον. Μόνο κάτι Εξάντες, κάτι ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, κάτι έντεχνα τραγούδια, κάτι αληθινά σενάρια, κάτι εκπομπές για Έλληνες μετανάστες κάτι κουτιά της πανδώρας. Ενώ η ιδιωτική τηλεόραση είχε Λάμψη και καλημέρα ζωή και τώρα έχει Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή, big brother, κώλους και βυζιά.

Θα σου δώσω έλληνα (με μικρό ε) που χαίρεσαι, γιατί υπάρχουν και Έλληνες (με κεφαλαίο Ε) που δεν χαίρονται, το δίκιο ότι δεν είχες δει ΠΟΤΕ ΕΡΤ και δεν σε ενδιαφέρει. Οκ πάσο. Όταν όμως θα θες να φτιαχτεί δρόμος στο χωριό σου που δεν έχω πάει ποτέ και δεν πρόκειται να πάω ποτέ, θα έχω κάθε δικαίωμα να σε γράψω στα αρχίδια μου και να μην δώσω δεκάρα τσακιστή για το χωριό σου. Στην τελική το χωριό σου δεν έχει προσφέρει και τίποτα, μόνο έναν έλληνα (με μικρό ε).

Να σου πω επίσης έλληνα (με μικρό ε) ότι στην Αγγλία αν πληρώσεις TV licence δεν βλέπεις τηλεόραση ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε τα ιδιωτικά κανάλια, ενώ το ποσό πάει στο BBC (British Broadcasting Corporation). Έρχονται και σου την παίρνουν και σου ξηλώνουν και την κεραία.

Υ.Γ.
Τα ιδιωτικά κανάλια ΔΕΝ έχουν πληρώσει λεφτά στο κράτος για τις άδειες. Εκεί όμως ξέρεις να κάνεις την κότα.

5 σχόλια:

  1. Pistvw oti kalws ekleise i ERT i opoia spatalage dismosio
    xrima... esy giati koftese toso poli?
    mipws exases kana epidoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται στην Αγγλία που είμαι παίρνω επίδομα από την ΕΡΤ (μόνο σαν χιούμορ μπορώ να πάρω την τελευταία σου πρόταση).

    Η ΕΡΤ λοιπόν ήταν από τους λίγες δημόσιες εταιρείες που είχε κέρδη. Το ότι υπήρχαν βύσματα μέσα που δεν πάταγαν ποτέ αυτό εννοείται ότι ισχύει. Αυτά όμως τα βύσματα σήμερα θα είναι σε μια άλλη θέση σε άλλο οργανισμό να ξύνονται ακριβώς όπως και τότε. Αυτοί που την πλήρωσαν είναι όσοι πραγματικά δούλευαν και δεν είχαν "γνωριμίες".
    Παράδειγμα σπατάλης δημόσιου χρήματος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που με λεφτά της ΕΡΤ πήγε στην Αμερική για εκπαίδευση ώστε να έρθει πίσω, να παραιτηθεί και να πάει να γίνει τηλεμαϊντανός στη Ρούλα Κορομηλά.
    Παράδειγμα σπατάλης είναι το γεγονός ότι τα ιδιωτικά κανάλια χρησιμοποιούσαν την ΕΡΤ για να παίρνουν πλάνα και εικόνες αρχείου τσάμπα ενω δεν έχουν πληρώσει ευρώ για άδειες.
    Για τα παραπάνω όμως δεν σε κόφτει.
    Δυστυχώς Ανώνυμε όταν εσύ μείνεις άνεργος δεν θα κλάψει κανείς για πάρτη σου, γιατί δεν θα έχει μείνει κανένας.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exeis dikio re file kai eftixws katalavaineis apo xioumor!
    ...Distixws omws panta mazi me ta ksera kaigontai kai ta xlwra...
    kai einai krima pou kapoioi entimoi anthropoi kai me oikogeneies
    emeinan xwris douleia...
    Apo tin alli omws den mporoume na leme oti entaksei "oloi klevoune" kai molis "enas" tin plirosei na leme koita klevoune omws kai toooosoi alloi: apou kapou prepei na ginei mia arxi pistevw....
    Kai sxetika me to thema tis anergias pou thigeis: opoios doulevei ston idiotiko tomea simera ti niothei emmesws plin safws gia afto kai den vgazei tsimoudia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε να γίνει η αρχή και έχει αργήσει αλλά διαφωνώ με τον τρόπο.
    Δεν γίνεται τα δύο κόμματα που μας έφεραν ως εδώ να είναι και αυτά που υπόσχονται την κάθαρση. Δεν γινεται σε μια κοινωνία με επίσημη ανεργία κοντά στο 27% (χωρίς να μετράμε ανθρώπους που δουλεύουν 3 ώρες την εβδομάδα, φαντάρους και φοιτητές που δεν υπολογίζονται), να προτείνεται από την κυβέρνηση σαν λύση να μείνουν και άλλοι άνεργοι. Και στο νέο φορέα που θα φτιάξουν πάλι θα υπάρχει σπατάλη, πάλι θα μπουν γνωστοί, φίλοι, σύζηγοι.
    Απλα επιλέχτηκε η εύκολη λύση, πονάει δόντι κόβει κεφάλι.
    Στον ιδιωτικό τομέα να σου πω από προσωπική εμπειρία ένα σκηνικό. Ήμασταν με 6μηνη σύμβαση σε μια καινούρια εταιρεία και κάποια στιγμή η σύμβαση τελειώνει. Εμείς πηγαίναμε στη δουλειά κανονικά αλλά σύμβαση δεν υπήρχε. Με πολύ κόπο και μετά από 1 μήνα χωρίς σύμβαση μαζευτίκαμε οι εργαζόμενοι να δούμε τι θα κάνουμε. Είπαμε να πάμε να ζητήσουμε νέα σύμβαση αορίστου χρόνου. Ε στο δρόμο από το προάυλιο μέχρι το γραφείο του διευθυντή είχα μείνει μόνος μου. Ο ένας είχε να πάει για κατούρημα, ο άλλος είχε να πάρει τηλέφωνο, ο άλλος έπαθε κράμπα στο δόντι. Αυτό, Ανώνυμε, έγινε 3 φορές. Την 4η φορά το ίδιο αλλά μπήκα μόνος μου τελικά και απαίτησα σύμβαση. Ήμουν και ο μόνος που την πήρε. Όλα αυτά το 2008, πριν αρχίσει η κρίση. Τέλη 2010, στην ίδια εταιρεία, κλείνουμε 3 ετία και πρέπει να πάρουμε αύξηση. Οι συνάδελφοι λένε να μην το πιέσουμε γιατί και τα αφεντικά είναι σε δύσκολη θέση. Την επόμενη βδομάδα ήρθαν με καινούριο αμάξι τα αφεντικά (Mercedes C class).
    Άρα λοιπόν ανώνυμε τα θέλουμε και τα παθαίνουμε σαν εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα. Όσο δεν μιλάμε τόσο θα μας χτυπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή